Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα εξοργιστικά βίντεο που δείχνουν τον εμβολισμό του «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εξοργιστικά βίντεο που δείχνουν τον εμβολισμό του «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό

Δύο συγκλονιστικά βίντεο-ντοκουμέντα αποτυπώνουν καρέ-καρέ την στιγμή του εμβολισμού της «Γαύδου» από την τουρκική ακταιωρό. Το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου κοντά στα Ιμια. Η τουρκική ακταιωρός «UMUT» εμβόλισε το μήκους 68 μέτρων ελληνικό πλοίο «090 Γαύδος». Το επεισόδιο καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν πάνω στο ελληνικό περιπολικό ανοικτής […]

Δύο συγκλονιστικά βίντεο-ντοκουμέντα αποτυπώνουν καρέ-καρέ την στιγμή του εμβολισμού της «Γαύδου» από την τουρκική ακταιωρό.

Το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου κοντά στα Ιμια. Η τουρκική ακταιωρός «UMUT» εμβόλισε το μήκους 68 μέτρων ελληνικό πλοίο «090 Γαύδος». Το επεισόδιο καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν πάνω στο ελληνικό περιπολικό ανοικτής θαλάσσης.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Καθημερινής:

Στην ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού ανέφερε ότι «στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του ΠΑΘ “090”, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις