Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τέταρτη νίκη για τον Άρη – “Τσάκισε” εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέταρτη νίκη για τον Άρη – “Τσάκισε” εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (vids)

Ο Άρης επέστρεψε άμεσα στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλονίκεις, επικράτησαν εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μιας και μέχρι το 86′ οι Αρκάδες κρατούσαν με άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές […]

Ο Άρης επέστρεψε άμεσα στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονίκεις, επικράτησαν εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μιας και μέχρι το 86′ οι Αρκάδες κρατούσαν με άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γκαρσία, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Άρης άνοιξε το σκορ, ενώ έγραψε το 2-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (72΄ Μαρτίνες), Κολάσο (46΄ Ναζλίδης), Ματέο Γκαρσία, Γιουνές, Ματίγια (82΄ Σιώπης), Τζανακάκης, Μενέντες, Βέλεθ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος (60΄ Φερνάντεζ), Τόνσο (71΄ Κώτσιρας), Τσιλιανίδης, Μανιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις