Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τέλος στο πρόβλημα με τα σκουπίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στο πρόβλημα με τα σκουπίδια

Τέλος μπαίνει στο πρόβλημα με τα σκουπίδια καθώς αποκαθίσταται η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής. Η Διοίκηση του Συνδέσμου, με ανακοίνωση της ενημερώνει πως «η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής που ήδη έχει ξεκινήσει. Θα έχει αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη». Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Αφροδίτη Μπιζά, μεταφέρθηκαν ήδη στην ΟΕΔΑ πάνω από 2.500 τόνοι απορριμμάτων, με […]

Τέλος μπαίνει στο πρόβλημα με τα σκουπίδια καθώς αποκαθίσταται η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου, με ανακοίνωση της ενημερώνει πως «η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής που ήδη έχει ξεκινήσει. Θα έχει αποκατασταθεί πλήρως την Πέμπτη».

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Αφροδίτη Μπιζά, μεταφέρθηκαν ήδη στην ΟΕΔΑ πάνω από 2.500 τόνοι απορριμμάτων, με την εικόνα της πρωτεύουσα να ομαλοποιείται.

Διαβάστε ακόμα: «Πεθαίνει» από τα σκουπίδια η Αθήνα – Τι γίνεται με το ρήγμα

Υπογραμμίζει πως με «αποκλειστικό κριτήριο» την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων καθώς και την αποτελεσματική αποκατάσταση της ρηγμάτωσης, ο ΕΔΣΝΑ «έδρασε συστηματικά και αδιάλειπτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα στον ΧΥΤΑ Φυλής, που προκλήθηκε στις 9 και 10 Ιουνίου και επιδεινώθηκε λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης».

Οι συντονισμένες ενέργειες Διοίκησης, εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών του ΕΔΣΝΑ και τα έκτακτα μέτρα βοήθησαν στο να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις