Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Τέλος στην έντονη φημολογία για “παζαρέματα” – Ο Καμμένος αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Τσίπρα
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Τέλος στην έντονη φημολογία για “παζαρέματα” – Ο Καμμένος αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Τσίπρα

Μπορεί το Μαξίμου να επιχειρούσε διακαώς να δώσει την εντύπωση πως υπάρχουν «ρωγμές» στον «έρωτα» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το παρασκήνιο είναι έντονο. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος φαίνεται πως τα έχουν βρει για τα καλά. Σε αποκλειστική δήλωσή του στο Ποντίκι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη.  «Έχουμε […]

Καμμένος συμφωνία Τσίπρα

Μπορεί το Μαξίμου να επιχειρούσε διακαώς να δώσει την εντύπωση πως υπάρχουν «ρωγμές» στον «έρωτα» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το παρασκήνιο είναι έντονο.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος φαίνεται πως τα έχουν βρει για τα καλά.

Σε αποκλειστική δήλωσή του στο Ποντίκι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη.

 «Έχουμε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές».

Ως εκ τούτου, μηδενίζονται τα κίνητρα βουλευτών των ΑΝΕΛ για διεκδίκηση ανταλλάγματος για ψήφο στη συμφωνία των Πρεσπών.

Την ίδια ώρα, «γλιτώνουν» κάθε κατηγορία για αποστασία, εφόσον επιλέξουν να υπερψηφίσουν τη συμφωνία.

Κάπως έτσι, τα σενάρια περί αυτόνομης πορείας του ΥΠΕΘΑ για εκλογικά κέρδη εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν ισχύ.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να μην προβεί σε καμία κίνηση που θα πλήξει τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Με άλλα λόγια, όταν ο Πάνος Καμμένος βροντοφώναζε πως με τον Αλέξη Τσίπρα θα φτάσουν μέχρι το τέλος «παρέα», γνώριζε πολύ καλά τι έλεγε…

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Καμμένος είχε επαναλάβει τη θέση του, ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών.

Είπε αρχικά ότι η αποχώρηση θα γίνει αν η συμφωνία περάσει από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

Διευκρίνισε στη συνέχεια ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν η συμφωνία έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.

Οι δηλώσεις ήρθαν μετά την έντονη φημολογία

Προφανώς η συμφωνία έρχεται να διασκεδάσει το όργιο της φημολογίας που έχει αναπτυχθεί ότι οι κύριοι Παπαχριστόπουλος και Κουΐκ, ενδεχομένως και η κυρία Κουντουρά, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν διαφοροποιηθεί από τις διάφορες θέσεις του Πάνου Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, «παζαρεύουν» ή και έχουν εξασφαλίσει μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις