Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη υπόπτου για ανθρωποκτονία με καθυστέρηση….8,5 χρόνων
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη υπόπτου για ανθρωποκτονία με καθυστέρηση….8,5 χρόνων

Σύλληψη υπόπτου κάνει η ΕΛΑΣ 8,5 χρόνια μετά το έγκλημα. Ένας 47χρονος αλλοδαπός φαίνεται να είναι ο ύποπτος που συνελήφθη απο τις αρχές για την ανθρωποκτονία στον Πειραιά ενός 91χρονου στις 20/09/2013. Τη σύλληψη έκανε το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο δράστης φαίνεται οτι είχε δώσει στόχο […]

Σύλληψη υπόπτου για ανθρωποκτονία με καθυστέρηση....8,5 χρόνων

Σύλληψη υπόπτου κάνει η ΕΛΑΣ 8,5 χρόνια μετά το έγκλημα.

Ένας 47χρονος αλλοδαπός φαίνεται να είναι ο ύποπτος που συνελήφθη απο τις αρχές για την ανθρωποκτονία στον Πειραιά ενός 91χρονου στις 20/09/2013.

Τη σύλληψη έκανε το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο δράστης φαίνεται οτι είχε δώσει στόχο και στο παρελθόν στις Αρχές  για διάφορες παραβάσεις.

Με βάση την ενημέρωση απο την ΕΛΑΣ ο ύποπτος μπήκε στο διαμέρισμα με σκοπό τη ληστεία. Ο άτυχος ηλικιωμένος άντρας διέθετε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση και γι’ αυτό έβαλε τον άγνωστο άντρα μέσα στην διπλοκατοικία.

Το χρονικό της ανθρωποκτονίας

Το διαμέρισμα προς ενοικίαση ήταν αυτό που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο. Εκεί ο δράστης εγκλώβισε το θύμα το οποίο χτύπησε άγρια στο πρόσωπο. Στη συνέχεια αφού κατάλαβε οτι το σπίτι είναι κενό κατέβηκε στο ισόγειο οπού ήταν το διαμέρισμα του θύματος.

Απο την εξέταση του ιατροδικαστή βγήκε το πόρισμα οτι ο θάνατος του 91χρονου προκλήθηκε από βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις