Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σύλληψη διακινητή μεταναστών, με… 186 χρόνια κάθειρξη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη διακινητή μεταναστών, με… 186 χρόνια κάθειρξη

Του Πέτρου Καρσιώτη Mε εκατόν ογδόντα έξι χρόνια κάθειρξης (!) στην… πλάτη του, ποινή που του είχε επιβληθεί ερήμην του καθώς διέφευγε, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 29χρονος ημεδαπός. Εκτιτέα τα 25 χρόνια  Η καταδικαστική απόφαση, της οποίας τα είκοσι πέντε έτη είναι αυτά που πρέπει να εκτίσει στις φυλακές, είχε […]

Σύλληψη διακινητή μεταναστών, με... 186 χρόνια κάθειρξη

Του Πέτρου Καρσιώτη

Mε εκατόν ογδόντα έξι χρόνια κάθειρξης (!) στην… πλάτη του, ποινή που του είχε επιβληθεί ερήμην του καθώς διέφευγε, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 29χρονος ημεδαπός.

Εκτιτέα τα 25 χρόνια 

Η καταδικαστική απόφαση, της οποίας τα είκοσι πέντε έτη είναι αυτά που πρέπει να εκτίσει στις φυλακές, είχε επιβληθεί για τις κατηγορίες της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη προώθηση υπηκόων τρίτων χωρών στη χώρα.

Τι εκκρεμούσε σε βάρος του

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε:

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 186 ετών και χρηματική ποινή 117.000  ευρώ, για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Δεκεμβρίου 2015 έως 12-07-2016.

Παράνομες προωθήσεις σε τρεις περιπτώσεις

Επίσης, της παράνομης προώθησης υπηκόων τρίτων χωρών στο εσωτερικό της χώρας από κοινού με άλλους, πράξεις που έλαβαν χώρα στις 14-05-2016, 30-06-2016 και 04-07-2016.

Και υπόλοιπο άλλης ποινής πέντε ετών 

Επιπλέον, εκκρεμούσε:

Διάταξη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του και ανακαλείται προηγούμενη Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, με την οποία είχε χορηγηθεί στον προαναφερόμενο υπό όρους απόλυση και ορίζει έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης 5 ετών, 10 μηνών και 27 ημερών.

Παραπομπή στον Εισαγγελέα 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις