Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σχέση από απόσταση; Αυτό το gadget είναι για σένα
PLUS

Σχέση από απόσταση; Αυτό το gadget είναι για σένα

Ένα gadget, που βρίσκεται στην λίστα με τα καλύτερα για τα ζευγάρια. Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια που διατηρούν σχέση από απόσταση καταφεύγουν στη χρήση της τεχνολογίας, που τους δίνει τη δυνατότητα να «έρχονται» πιο κοντά. Το gadget με την ονομασία LovePalz υπόσχεται σεξουαλική ικανοποίηση σε αμφότερους τους δυο συντρόφους όσο μακριά και αν βρίσκονται με μοναδική προϋπόθεση να […]

Ένα gadget, που βρίσκεται στην λίστα με τα καλύτερα για τα ζευγάρια.

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια που διατηρούν σχέση από απόσταση καταφεύγουν στη χρήση της τεχνολογίας, που τους δίνει τη δυνατότητα να «έρχονται» πιο κοντά.

Το gadget με την ονομασία LovePalz υπόσχεται σεξουαλική ικανοποίηση σε αμφότερους τους δυο συντρόφους όσο μακριά και αν βρίσκονται με μοναδική προϋπόθεση να έχουν WiFi.

Το γκάτζετ που ξεπούλησε αμέσως: Πρωινό ξύπνημα, από… κάτω

Η συσκευή αποτελείται από δύο εξαρτήματα, τα Hera και Zeus για τη γυναίκα και τον άντρα αντίστοιχα, τα οποία συνδέονται με ειδική εφαρμογή για το iPhone που επιτρέπει στους δύο συντρόφους να βλέπουν ο ένας τον άλλον και να συνομιλούν κατά τη διάρκεια του «σεξ».

Το πρώτο αρσενικό sex toy είναι γεγονός

Henry: Υπεράνθρωπο σεξ, αστεία και ποιητικό φλερτ… (vid)

Αυτό που κάνει τη συσκευή να ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια sex toys είναι το γεγονός ότι μεταφέρει τις κινήσεις του σώματος και τις δονήσεις από το Zeus στο Hera και αντίστροφα, εξομοιώνοντας με μεγάλη ακρίβεια αυτά που θα έκαναν οι δύο σύντροφοι στο κρεβάτι τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις