Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ – Σαρίδης: “Χτυποκάρδια”… στα έδρανα της Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Σαρίδης: “Χτυποκάρδια”… στα έδρανα της Βουλής

Η τοποθέτηση Σαρίδη κατά τη συζήτηση του  προϋπολογισμού, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί μεγάλη έκπληξη Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε σε τρεις λόγους για τους οποίους  δεν θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο πρώτος όπως είπε είναι ότι γράφτηκε από Έλληνες, ο δεύτερος ότι ακόμα κι αν […]

Σαρίδης.jpg

Η τοποθέτηση Σαρίδη κατά τη συζήτηση του  προϋπολογισμού, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί μεγάλη έκπληξη

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε σε τρεις λόγους για τους οποίους  δεν θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο πρώτος όπως είπε είναι ότι γράφτηκε από Έλληνες, ο δεύτερος ότι ακόμα κι αν δίνει ψίχουλα δίνει, και ο τρίτος ότι ξεκινά να αποκαθιστά αδικίες.

Ο κ. Σαρίδης κάλεσε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να απαντήσουν μέχρι και πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για δανειολήπτες.

«Έχουν ενημερωθεί εγκαίρως για την πρότασή μας, όλοι οι γραμματείς των ΚΟ έχουν κοινοποιηθεί στους πάντες και σας έχω ενοχλήσει ο ίδιος προσωπικά για αυτό! Καλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να μας απαντήσουν ευθέως και πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού ποια είναι η θέση της κυβέρνησης στην πρόταση που έχουμε καταθέσει».

Η τοποθέτηση Σαρίδη φούντωσε τα σενάρια για το αν ο βουλευτής παραμείνει στο κόμμα του ή αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής για το δρόμο που προτίθεται να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα  και αν θα ενταχθεί ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης έκλεισε το μάτι στον Γιάννη Σαρίδη.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μπαλωμενάκης, ανέφερε ότι η πρόταση που έκανε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αξίζει να συζητηθεί και είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται η αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη, δεδομένου ότι η Ένωση Κεντρώων θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις