Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνεχίζουν με θράσος τα κυκλώματα, να μεταφέρουν σε “πλαστικό” ανθρώπινες ζωές (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν με θράσος τα κυκλώματα, να μεταφέρουν σε “πλαστικό” ανθρώπινες ζωές (pic)

 Του Πέτρου Καρσιώτη Θρασύτατα συνεχίζουν τα κυκλώματα των διακινητών παράτυπων μεταναστών να προωθούν έναντι αμοιβής αλλοδαπούς, από την Τουρκία στην Ελλάδα. Τραγωδία σε καταδίωξη με 17χρονο διακινητή Λίγα 24ωρα από την τραγωδία στην οποία κατέληξε η καταδίωξη 17χρονου Πακιστανού διακινητή με δύο από τους μετανάστες να χάνουν τη ζωή τους, οι διακινητές επιχείρησαν τη μεταφορά […]

 Του Πέτρου Καρσιώτη

Θρασύτατα συνεχίζουν τα κυκλώματα των διακινητών παράτυπων μεταναστών να προωθούν έναντι αμοιβής αλλοδαπούς, από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Τραγωδία σε καταδίωξη με 17χρονο διακινητή

Λίγα 24ωρα από την τραγωδία στην οποία κατέληξε η καταδίωξη 17χρονου Πακιστανού διακινητή με δύο από τους μετανάστες να χάνουν τη ζωή τους, οι διακινητές επιχείρησαν τη μεταφορά άλλων σαράντα πέντε ανθρώπινων ψυχών.

Δυο μετανάστες σκοτώθηκαν σε καταδίωξη – Διακινητής ένας 17χρονος

Ένας Τούρκος στην κεφαλή – Δύο Ιρανοί συνεργοί

Ένας Τούρκος στην κεφαλή του κυκλώματος και δύο Ιρανοί συνεργοί του, έβαλαν τους παράτυπους μετανάστες σε μία βάρκα και τους πέρασαν από τη μία όχθη στην άλλη.

Εντοπίστηκαν στη Νέα Βύσσα Έβρου

Οι διακινητές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή της Νέας Βύσσας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Οι τρεις διακινητές, ένας 46χρονος υπήκοος Τουρκίας και δύο 26χρονοι υπήκοοι Ιράκ,  μετέφεραν υπηκόους Συρίας και Ιράκ.

Ειδική ομάδα αστυνομικών τους εντόπισε

Ειδική ομάδα αστυνομικών που επιχειρεί στην περιοχή, για την καταπολέμηση της μη νόμιμης μετανάστευσης, εντόπισε τους τρεις δράστες, να μεταφέρουν με τη χρήση πλαστικής λέμβου με εξωλέμβια μηχανή, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο τους σαράντα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Δύο διακινητές τους συνόδευαν- Ο τρίτος επιχείρησε να επιστρέψει

Μετά την αποβίβαση των μεταναστών στην ελληνική επικράτεια, οι δύο από τους διακινητές τους καθοδήγησαν, πεζοί, στη Νέα Βύσσα, ενώ ο τρίτος επιχείρησε να επιστρέψει στην Τουρκία, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο διακινητές, οι οποίοι μετέβησαν εκ νέου στην όχθη του ποταμού και επιβιβάστηκαν σε άλλη βάρκα, προκειμένου να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Κατασχέθηκαν δύο πλαστικές βάρκες και μία εξωλέμβια μηχανή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις