Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνελήφθη η “μάγισσα” που χαράκωνε μωράκια
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη η “μάγισσα” που χαράκωνε μωράκια

Τρομοκρατημένες για μέρες ήταν οι μητέρες στα νότια προάστια της Αθήνας μετά από καταγγελίες πως μια γυναίκα «μάγισσα» χαρακώνει μωράκια σε χέρια και πόδια. Μητέρες, που τα μωρά τους δέχθηκαν επίθεση, βρέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων για να καταθέσουν. Την ίδια ώρα, άντρες της αστυνομίας με πολιτικά βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο προκειμένου να εντοπίσουν τη […]

Τρομοκρατημένες για μέρες ήταν οι μητέρες στα νότια προάστια της Αθήνας μετά από καταγγελίες πως μια γυναίκα «μάγισσα» χαρακώνει μωράκια σε χέρια και πόδια.

Μητέρες, που τα μωρά τους δέχθηκαν επίθεση, βρέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων για να καταθέσουν.

Την ίδια ώρα, άντρες της αστυνομίας με πολιτικά βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο προκειμένου να εντοπίσουν τη δράστη. Η γυναίκα ήταν στον χώρο, αναζητώντας το επόμενο μωράκι που θα χαρακώσει, αλλά δεν πρόλαβε καθώς οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες παρά την αντίστασή της.

Επίθεση σε μωρά: Ανησυχία από τη μαρτυρία

Η ίδια δεν έχει ομολογήσει ότι χαράκωνε τα μωρά, αλλά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα γρατζούναγε με τα νύχια της και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Πριν λίγες ημέρες σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, η γυναίκα περίπου 55 ετών, χωρίς να γίνει αντιληπτή χαράκωσε μωρά στα χέρια και στα πόδια.

Στη συνέχεια έγιναν γνωστές κι άλλες καταγγελίες, ενώ οι μανούλες έχουν σπεύσει να για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η γυναίκα χαράκωσε τα παιδιά με επικίνδυνο υλικό.

Επίθεση σε μωρά: Ανησυχία από τη μαρτυρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις