Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συναγερμός – Ύποπτοι φάκελοι και σε άλλα Πανεπιστήμια
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός – Ύποπτοι φάκελοι και σε άλλα Πανεπιστήμια

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές – Ύποπτοι φάκελοι σε Πανεπιστήμια Όπως φαίνεται, το περιστατικό με τη σκόνη που έφτασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Λέσβο δεν ήταν το μόνο. Άγνωστοι έστειλαν φακέλους με σκόνη στο Πολυτεχνείο και στα Πανεπιστήμια της Κρήτης και της Κέρκυρας. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και ειδικοί του «Δημόκριτου», προχώρησαν σε ασφαλή περισυλλογή των φακέλων […]

Ύποπτοι φάκελοι σε Πανεπιστήμια

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές – Ύποπτοι φάκελοι σε Πανεπιστήμια

Όπως φαίνεται, το περιστατικό με τη σκόνη που έφτασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Λέσβο δεν ήταν το μόνο.

Άγνωστοι έστειλαν φακέλους με σκόνη στο Πολυτεχνείο και στα Πανεπιστήμια της Κρήτης και της Κέρκυρας.

Ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και ειδικοί του «Δημόκριτου», προχώρησαν σε ασφαλή περισυλλογή των φακέλων και στη μεταφορά τους στο Γενικό Χημείο του Κράτους για τις χημικές αναλύσεις.

Σημειώνεται ωστόσο, πως άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή δεν νοσηλεύτηκαν προληπτικά.

Στη Μυτιλήνη, εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο, με προέλευση την «Ινδία», παραπονέθηκαν για ερεθισμό του βλεννογόνου της μύτης και του στόματος.

Τα φυλλάδια του φακέλου με την ύποπτη σκόνη έγραφαν στην αγγλική γλώσσα «Η νίκη θα είναι του Ισλάμ χωρίς τους μουσουλμάνους».

Πέντε εργαζόμενοι, ο νομικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου και ο αστυνομικός που έπιασε τον φάκελο έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φάκελος εστάλη στη Μυτιλήνη από την Ινδία με το ταχυδρομείο, είχε αποδέκτη σε αγγλική γλώσσα την πρυτάνισσα του πανεπιστημίου και ανοίχτηκε από εργαζομένους στο γραφείο της. Η ίδια απουσίαζε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις