Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνάντηση Τσίπρα – Μέι στο Λονδίνο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα – Μέι στο Λονδίνο

Πλούσια η ατζέντα του Αλέξη Τρίπρα για την ερχόμενη εβδομάδα καθώς αναμένεται να συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο, την Τερέζα Μέι και τον Τζέρεμι Κόρμπιν. Την Δευτέρα 25/6, στις 16.00 τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας, Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.00, θα […]

Πλούσια η ατζέντα του Αλέξη Τρίπρα για την ερχόμενη εβδομάδα καθώς αναμένεται να συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο, την Τερέζα Μέι και τον Τζέρεμι Κόρμπιν.

Την Δευτέρα 25/6, στις 16.00 τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας, Γρηγόριο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.00, θα συναντηθεί με νέους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στο Λονδίνο.

Με το βλέμμα στην Ινδία ο Τσίπρας (pic)

Την Τρίτη 26/06, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Τερέζα Μέι στο νούμερο 10 της Downing Street. Αργότερα την ίδια ημέρα θα δει τον επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Την Τετάρτη 27/06 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο London Business School.

Die Zeit: Λύση στο χρέος, με πολύ σκληρό αντάλλαγμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις