Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συλλήψεις για τις αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών
ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για τις αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών

Έξι συλλήψεις ατόμων που κολλούσαν αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών, για την υπόθεση της ονομασίας της πΓΔΜ Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν στην Κοζάνη και τα Γρεβενά, ενώ ακολούθησαν δυο ακόμη συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, όλοι είναι μέλη της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» που έχει ιδρυθεί εδώ και δεκαετίες. Κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση. […]

Συλλήψεις για τις αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών

Έξι συλλήψεις ατόμων που κολλούσαν αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών, για την υπόθεση της ονομασίας της πΓΔΜ

Οι πρώτες συλλήψεις έγιναν στην Κοζάνη και τα Γρεβενά, ενώ ακολούθησαν δυο ακόμη συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, όλοι είναι μέλη της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» που έχει ιδρυθεί εδώ και δεκαετίες.

Κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση.

Οι δύο συλληφθέντες στα Γρεβενά αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα ενώ οι συλληφθέντες της Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι συλλήψεις έγιναν για τις αφίσες στις οποίες φαίνεται πρόσωπο βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Σήμερα τα ξημερώματα αφίσες είχε γεμίσει και το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις