Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συγκρούσεις στο υπ. Εργασίας- Τραυματίστηκε αστυνομικός (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκρούσεις στο υπ. Εργασίας- Τραυματίστηκε αστυνομικός (pics-vid)

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 12:30 στο υπουργείο Εργασίας. Εξαγριωμένα μέλη του ΠΑΜΕ, σήκωσαν το ρολό στην είσοδο και εισέβαλαν στην στοά του κτιρίου. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στις συγκρούσεις της αστυνομίας με τους διαδηλωτές. Τα μέλη του ΠΑΜΕ αντιδρούν στην τροπολογία, που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας και έπειτα από τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών οργάνων […]

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 12:30 στο υπουργείο Εργασίας.

Εξαγριωμένα μέλη του ΠΑΜΕ, σήκωσαν το ρολό στην είσοδο και εισέβαλαν στην στοά του κτιρίου. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στις συγκρούσεις της αστυνομίας με τους διαδηλωτές.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ αντιδρούν στην τροπολογία, που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας και έπειτα από τις αντιδράσεις των συνδικαλιστικών οργάνων «πήρε» πίσω η κυβέρνηση, με την οποία θα νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο και με τον τρόπο κήρυξης απεργιών.

Νωρίτερα τα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στην πλατεία Κοραή είναι αυτή την ώρα μέλη της ΑΔΕΔΥ, ενώ θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την Βουλή.

Η ρύθμιση κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για τον δορυφόρο «ΕΛΛΑΣ ΣΑΤ» που ψηφίζεται σήμερα και μεταξύ άλλων προβλέπει πως η κήρυξη των απεργιών θα γίνεται με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών (50%+1). Να σημειωθεί πως σήμερα η συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να ληφθεί υπό προϋποθέσεις και από το 1/5 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών των συνδικάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις