Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από Πρεσβεία
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από Πρεσβεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/7), έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα. Αφορμή στάθηκε η θέσπιση του 12ωρου εργασίας στην Αυστρία και η συγκέντρωση υλοποιήθηκε από τη συλλογικότητα Reworkers μπροστά από την αυστριακή πρεσβεία στην Αθήνα. Καταγγελία: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο Με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στην Αυστρία ούτε και πουθενά το 12ωρο τους θα […]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/7), έξω από την πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα.

Αφορμή στάθηκε η θέσπιση του 12ωρου εργασίας στην Αυστρία και η συγκέντρωση υλοποιήθηκε από τη συλλογικότητα Reworkers μπροστά από την αυστριακή πρεσβεία στην Αθήνα.

Καταγγελία: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο

Με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στην Αυστρία ούτε και πουθενά το 12ωρο τους θα μείνει στα χαρτιά» οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την «επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους «είναι ανάγκη σήμερα οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες σε όλη την Ευρώπη να συντονίσουμε τους αγώνες μας, με σκοπό να δώσουμε τη δική μας απάντηση».

Τέλος καλό, όλα καλά για το «κόκκινο» κουταβάκι (pics)

«Μια απάντηση η οποία δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται από την αλληλεγγύη και την οργάνωση, τόσο στους χώρους εργασίας μας, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για να πετύχουμε συγκεκριμένες νίκες στο σήμερα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους εργαζομένους και τις εργαζόμενες της Αυστρίας και στον αγώνα για την κατάργηση της 12ωρης εργασίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις