Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Σωτήρης Καψώχας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Σωτήρης Καψώχας

Πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Σωτήρη Καψώχα, που είχε προκαλέσει θύελλα με το σχόλιο του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ “Δεύτερη Ματιά”. Η διαδικασία εις βάρος του από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αφορά σε παράβαση του Κώδικα Αρχών Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας. Το Πειθαρχικό θα διερευνήσει τις υβριστικές αναφορές του Σωτήρη […]

Πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Σωτήρη Καψώχα, που είχε προκαλέσει θύελλα με το σχόλιο του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ “Δεύτερη Ματιά”.

Η διαδικασία εις βάρος του από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αφορά σε παράβαση του Κώδικα Αρχών Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Το Πειθαρχικό θα διερευνήσει τις υβριστικές αναφορές του Σωτήρη Καψώχα εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οι δηλώσεις του οποίου στην ΔΕΘ, όπως είπε, του θύμισαν τους ιδεολογικούς πατέρες του ιταλικού φασισμού

Το θέμα που προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που απέσυρε τα στελέχη της από την ΕΡΤ ετέθη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Πειθαρχικού την περασμένη Τρίτη, εκτάκτως και εκτός της Ημερήσιας Διάταξης. Υπήρξαν μάλιστα και αντιδράσεις που οδήγησαν σε αποχώρηση δύο μέλη του Συμβουλίου.

Ο κ. Καψώχας, πάντως, με δημόσια δήλωσή του τις προηγούμενες μέρες έχει ανακοινώσει ότι καταθέτει τη δημοσιογραφική ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ, ενώ είχε δεχθεί τα συγχαρητήρια του επικεφαλής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Θανάση Καρτερού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις