Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο διαδίκτυο τα “καυτά” βίντεο της τρανσέξουαλ με τον Μητροπολίτη
ΕΛΛΑΔΑ

Στο διαδίκτυο τα “καυτά” βίντεο της τρανσέξουαλ με τον Μητροπολίτη

Φιλιά, αγκαλιές και ερωτικά παιχνίδια… Τα βίντεο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο με τρανσέξουαλ κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Ο Ησύχιος φαίνεται να ερωτοτροπεί στον καναπέ του σαλονιού της τρανσέξουαλ.  Μετά τον σάλο, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος έπαυσε από τα καθήκοντά του τον εν λόγω Μητροπολίτη. Ασύλληπτο – 70χρονος προσπάθησε να βιάσει 56χρονη […]

Φιλιά, αγκαλιές και ερωτικά παιχνίδια…

Τα βίντεο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο με τρανσέξουαλ κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Ησύχιος φαίνεται να ερωτοτροπεί στον καναπέ του σαλονιού της τρανσέξουαλ.  Μετά τον σάλο, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος έπαυσε από τα καθήκοντά του τον εν λόγω Μητροπολίτη.

Ασύλληπτο – 70χρονος προσπάθησε να βιάσει 56χρονη

Ο Μητροπολίτης κλήθηκε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Η Αφροδίτη Κωνσταντίνου είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Εspresso, ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, ότι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

Τα βίντεο ανέβασε η ίδια στο Facebook.

Μάλιστα, η τρανσέξουαλ μαζί με το βίντεο δημοσίευσε και ένα σχόλιο στο Facebook, αναφέροντας «Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας…σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα».

Έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη Θεόφιλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις