Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στους 71 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια – Πάνω από 1.000 οι αγνοούμενοι
ΚΟΣΜΟΣ

Στους 71 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια – Πάνω από 1.000 οι αγνοούμενοι

Ο αριθμός των ανθρώπων που αγνοούνται μετά τη δασική πυρκαγιά που προκάλεσε τεράστια καταστροφή στη βόρεια Καλιφόρνια, αυξήθηκε σε πάνω από 1.000. Την πληροφορία αυτή ανακοίνωσαν οι αρχές. Γνωστοποίησαν επίσης ότι εντοπίστηκαν τα λείψανα άλλων οκτώ θυμάτων. Αποτέλεσμα, ο — ακόμη προσωρινός — απολογισμός των νεκρών στην Κομητεία Μπιούτ να αυξηθεί στους 71. Ο αριθμός […]

Καλιφόρνια

Ο αριθμός των ανθρώπων που αγνοούνται μετά τη δασική πυρκαγιά που προκάλεσε τεράστια καταστροφή στη βόρεια Καλιφόρνια, αυξήθηκε σε πάνω από 1.000.

Την πληροφορία αυτή ανακοίνωσαν οι αρχές. Γνωστοποίησαν επίσης ότι εντοπίστηκαν τα λείψανα άλλων οκτώ θυμάτων. Αποτέλεσμα, ο — ακόμη προσωρινός — απολογισμός των νεκρών στην Κομητεία Μπιούτ να αυξηθεί στους 71.

Ο αριθμός των αγνοουμένων, αυξήθηκε από τους 631 την Πέμπτη στους 1.011, ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ, ο Κόρι Χόνι.

«Θέλω να κατανοήσετε ότι αυτός είναι ένας κατάλογος που εξελίσσεται», τόνισε ο σερίφης Χόνι.

«Οι πληροφορίες που σας δίνει είναι ανεπεξέργαστα δεδομένα και υπάρχει (…) πιθανότητα ο κατάλογος να περιέχει διπλές καταχωρίσεις», εξήγησε.

Στην Καλιφόρνια ο Ντόναλντ Τραμπ

Στην Καλιφόρνια αναμένεται σήμερα να κάνει μια επίσκεψη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, για να συναντηθεί με πυροπαθείς.

Η γιγαντιαία δασική πυρκαγιά, που απέχει πολύ από το να τεθεί υπό έλεγχο απανθράκωσε σχεδόν 10.000 σπίτια και άλλα κτίρια και 550.000 στρέμματα γης.

Στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας, η φωτιά κατέκαψε πάνω από 400.000 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος του γνωστού θέρετρου Μάλιμπού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις