Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στους «16» η Γαλλία με γκολάρα του Εμπαπέ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους «16» η Γαλλία με γκολάρα του Εμπαπέ (vid)

Την πρόκριση της στους “16” του Μουντιάλ 2018 πανηγύρισε η Γαλλία. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ επικράτησε του Περού με 1-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Το 1-0 ήρθε χάρη σε γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ. Το τέρμα του επιθετικού της Παρί ήταν ιστορικό. Ο σταρ των «τρικολόρ» σε ηλικία 19 ετών και 183 […]

Την πρόκριση της στους “16” του Μουντιάλ 2018 πανηγύρισε η Γαλλία.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ επικράτησε του Περού με 1-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Το 1-0 ήρθε χάρη σε γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το τέρμα του επιθετικού της Παρί ήταν ιστορικό. Ο σταρ των «τρικολόρ» σε ηλικία 19 ετών και 183 ημερών έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στα χρονικά των παγκοσμίων κυπέλλων για τους Γάλλους. Το ρεκόρ κατείχε μέχρι σήμερα ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 20 ετών και 246 ημερών.

Μουντιάλ: «Καθάρισε» την Αργεντινή η Κροατία! (vids)

Από την πλευρά του, το Περού, το οποίο είχε τον έλεγχο σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα του κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο θα γίνουν οι αγώνες (26/6) Δανία-Γαλλία στη Μόσχα και Αυστραλία-Περού στο Σότσι. Η Αυστραλία έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης, αρκεί να ηττηθεί η Δανία από τη Γαλλία και η ίδια να νικήσει το -αδιάφορο- Περού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις