Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τουρίστες η Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τουρίστες η Ελλάδα

Η Ελλάδα ανήκει στους πιο περιζήτητους, τουριστικούς προορισμούς, σύμφωνα με την TUI. Φαίνεται πως οι πελάτες της γνωστής εταιρείας ταξιδιών τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη και προτιμούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Διαβάστε ακόμα: Κορυφαίος τουριστικός προορισμός η Ελλάδα Μάλιστα, η Κρήτη αποτελεί, για φέτος, την κορυφαία επιλογή των επισκεπτών της TUI από όλες τις […]

Η Ελλάδα ανήκει στους πιο περιζήτητους, τουριστικούς προορισμούς, σύμφωνα με την TUI.

Φαίνεται πως οι πελάτες της γνωστής εταιρείας ταξιδιών τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη και προτιμούν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμα: Κορυφαίος τουριστικός προορισμός η Ελλάδα

Μάλιστα, η Κρήτη αποτελεί, για φέτος, την κορυφαία επιλογή των επισκεπτών της TUI από όλες τις χώρες προέλευσης. Τα… ηνία κρατά η Ισπανία, ενώ ακολουθούν η Ιταλία, η Κύπρος και η Τουρκία «σφραγίζοντας» την πεντάδα.

Οι Γερμανοί τουρίστες εξακολουθούν να προτιμούν την Ισπανία και την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αν και επιλέγουν επίσης συχνά προορισμούς που βρίσκονται εντός της χώρας τους.

Διαβάστε ακόμα: Ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό

Η Ελλάδα είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής για Νορβηγούς, Σουηδούς, Δανούς, Φινλανδούς, Πολωνούς και Γάλλους. Το ίδιο ισχύει για τους πελάτες της TUI από την Αυστρία, οι οποίοι επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ως επί το πλείστον την Κρήτη και τη Ρόδο.

Οι Βρετανοί, οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί αντίθετα προτιμούν την Ισπανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις