Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στους δρόμους οι συνταξιούχοι με πανό (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι με πανό (pics)

Σε νέα παναττική κινητοποίηση καλούν σήμερα οι συνταξιουχικές οργανώσεις στην πλατεία εθνικής αντίστασης και εκατοντάδες συνταξιούχοι βγαίνουν και πάλι στους δρόμους. Περίπου 1500 συνταξιούχοι βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζοντας τον μαραθώνιο κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει ενάντια στους αντισυνταξιουχικούς νόμους. Πώς θα ενημερωθούν οι συνταξιούχοι για τις μειώσεις Οι διαμαρτυρόμενοι πραγματοποίησαν, όπως είχαν εξαγγείλλει, πορεία προς τη […]

Σε νέα παναττική κινητοποίηση καλούν σήμερα οι συνταξιουχικές οργανώσεις στην πλατεία εθνικής αντίστασης και εκατοντάδες συνταξιούχοι βγαίνουν και πάλι στους δρόμους.

Περίπου 1500 συνταξιούχοι βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζοντας τον μαραθώνιο κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει ενάντια στους αντισυνταξιουχικούς νόμους.

Πώς θα ενημερωθούν οι συνταξιούχοι για τις μειώσεις

Οι διαμαρτυρόμενοι πραγματοποίησαν, όπως είχαν εξαγγείλλει, πορεία προς τη Βουλή, με αφορμή την συνδιάσκεψη του ΣτΕ για την συνταγματικότητα διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου για τον επαναϋπολογισμό των συντάξεων.

«Ζητάμε την απόδοση δικαιοσύνης και την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Μαχαίρι στις συντάξεις: Σχέδιο για να γλιτώσουν χιλιάδες συνταξιούχοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις