Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Στον τόπο του εγκλήματος: Το “επικίνδυνο” comeback
PLUS

Στον τόπο του εγκλήματος: Το “επικίνδυνο” comeback

To comeback του πρώην – Πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο… Είναι κανόνας, ο πρώην έρχεται πάντα πίσω. Ή σχεδόν πάντα. Από ‘κει που τον έψαχνες παντού στις γειτονιές, που δεν απαντούσε σε καμία από τις 88 κλήσεις σου σε καθημερινή βάση, τσουπ… Κάνει το μεγάλο come back. Και ανατρέπει όλη σου τη ζωή. Δεν κάνει […]

To comeback του πρώην – Πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο…

Είναι κανόνας, ο πρώην έρχεται πάντα πίσω.

Ή σχεδόν πάντα. Από ‘κει που τον έψαχνες παντού στις γειτονιές, που δεν απαντούσε σε καμία από τις 88 κλήσεις σου σε καθημερινή βάση, τσουπ… Κάνει το μεγάλο come back.

Και ανατρέπει όλη σου τη ζωή. Δεν κάνει χωρίς εσένα, ή απλά παίζει; Η αλήθεια, είναι στη «γκρίζα ζώνη».

Κάνε τον να… κολλήσει – Για να μην ταλαιπωρείσαι

Δεν βρήκε καλύτερο ταίρι

Γυρίζει στο σιγουράκι, αφού εσύ τα ανέχεσαι όλα. Και η ασφάλεια είναι μεγάλο πράγμα.

Γιατί ξέρει ότι θα πεις «ναι»

Ξέρει ότι όποτε αποφασίσει να επιστρέψει εσύ θα είσαι εκεί, να τον περιμένεις με κεράκια και λουλούδια. Αν μάλιστα τα πισωγυρίσματα ήταν ρουτίνα, τότε δικαίως  έχει μεγάλη ιδέα.

Γιατί είσαι «αλλού»

Ένας πρώην που καταλαβαίνει ότι στην ζωή σου υπάρχει κάποιος άλλος, τρελαίνεται. Θέλει πίσω την θέση του. Η λεπτομέρεια ότι εκείνος έφυγε πρώτος, παραμένει μικρή και ασήμαντη στα μάτια του.

Συνήθεια που έγινε… λατρεία

Ξέρει όλα σου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Πού θα πάει όταν βρει τα σκούρα; Εσύ ξέρεις όλο το story και θα κάθεσαι με τις ώρες να ακούς.

Το κρεβάτι ήταν καλό

Αυτή είναι η λέξη κλειδί στον εγκέφαλο του κάθε άντρα. Αν εσείς σε αυτόν τον τομέα τα βρίσκατε, τότε πώς μπορεί να το αποχωριστεί;

Όπως και να έχει, βάλε τα όλα κάτω και αποφάσισε σωστά. Μην αφήνεις ποτέ κανέναν να θίγει την αξιοπρέπειά σου. Δεν είναι καθόλου κακό να δεχθείς τον άνθρωπο που αγαπάς πίσω, αλλά αν έχει τάσεις φυγής, την επόμενη θα σε «τσακίσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις