Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στον εισαγγελέα πρώην ναυτικός που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές
ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα πρώην ναυτικός που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές

Στον εισαγγελέα, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ο άνδρας που συνελήφθη στο Παγκράτι, για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων σε βουλευτές  Πρόκειται για 62χρονο πρώην ναυτικό, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκφράζει εθνικιστικές απόψεις, αλλά, όπως λέει ο ίδιος, δεν είναι ενταγμένος σε κάποιον πολιτικό φορέα. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής […]

Στον εισαγγελέα πρώην ναυτικός που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές

Στον εισαγγελέα, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ο άνδρας που συνελήφθη στο Παγκράτι, για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων σε βουλευτές 

Πρόκειται για 62χρονο πρώην ναυτικό, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκφράζει εθνικιστικές απόψεις, αλλά, όπως λέει ο ίδιος, δεν είναι ενταγμένος σε κάποιον πολιτικό φορέα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής για παράβαση του άρθρου 157, που αφορά σε βία κατά του Πολιτικού Σώματος, της κυβέρνησης, των μελών της, της Βουλής καθώς και για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος.

Ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να στείλει τα μηνύματα έπειτα από ανάρτηση που είδε στο Twitter, στελέχους της αντιπολίτευσης, το οποίο καλούσε τους πολίτες να στείλουν μηνύματα στους βουλευτές να μην ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για SMS που έστειλε σε βουλευτή στις 13 Ιανουαρίου και είναι μέσα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο ίδιος όμως παραδέχεται ότι έστειλε και σε άλλους.

Τα μηνύματα του 62χρονου είναι μόνο λεκτικά και δεν προκύπτει να έχουν σχέση με άλλα που έχουν και εικόνες, με ακραία βία. Ωστόσο, εκτοξεύει απειλές αποκαλώντας τούς αποδέκτες «προδότες που θα εκτελεστούν αν ψηφίσουν την Συμφωνία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις