Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στις αγροτικές φυλακές Βόλου θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας Για παρανόηση κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης ως προς την πρώτη ενημέρωσή του προς τους δικαστικούς συντάκτες περί εξαήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Πηγές του Υπουργείου διευκρινίζουν ότι τελικά δεν εγκρίθηκε νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Προσθέτουν δε πως δεν υπήρξε αίτημα για άδεια από την πλευρά […]

άδεια στον Κουφοντίνα

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Για παρανόηση κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης ως προς την πρώτη ενημέρωσή του προς τους δικαστικούς συντάκτες περί εξαήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πηγές του Υπουργείου διευκρινίζουν ότι τελικά δεν εγκρίθηκε νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Προσθέτουν δε πως δεν υπήρξε αίτημα για άδεια από την πλευρά του.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, βασίζονται σε παρανόηση αρμοδίων παραγόντων του υπουργείου.

Η παρανόηση σχετίζεται με το θέμα που απασχόλησε τις υπηρεσίες, οι οποίες αφορούν στην επιμέτρηση των οδοιπορικών και του υπολογισμού της άδειας των κρατουμένων.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπ. Δικαιοσύνης ο  εκτελεστής της 17 Νοέμβρη θα έπαιρνε άδεια στις 28 Φεβρουαρίου και μάλιστα μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, έξι ημερών.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η άδεια θα ήταν αυξημένη, καθώς ο καταδικασμένος τρομοκράτης δεν δικαιούται τις δύο ημέρες οδοιπορικά που είχε λάβει την τελευταία φορά, όταν του είχε χορηγηθεί άδεια 4+2 ημερών.

Λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της φυλακής και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για οδοιπορικά.

Η τελευταία άδεια που έλαβε ο Κουφοντίνας ήταν πριν την Πρωτοχρονιά, οπότε στο τέλος του Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ούτως ή άλλως το δίμηνο μετά το οποίο μπορεί να λάβει νέα άδεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις