Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο από θηλυκά χέρια με σπρέι, του Πέτρου Καρσιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο από θηλυκά χέρια με σπρέι, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Ψέκασαν ηλικιωμένο στο πρόσωπο, μέσα στο σπίτι του, τον αναισθητοποίησαν, του αφαίρεσαν 6.000 ευρώ και αγόρασαν αυτοκίνητο! Τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Κατερίνη Σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από τη ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κατερίνη, βρίσκονταν δύο γυναίκες από τη Ρουμανία και άνδρας συνεργός τους. Δικογραφία […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ψέκασαν ηλικιωμένο στο πρόσωπο, μέσα στο σπίτι του, τον αναισθητοποίησαν, του αφαίρεσαν 6.000 ευρώ και αγόρασαν αυτοκίνητο!

Τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Κατερίνη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από τη ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κατερίνη, βρίσκονταν δύο γυναίκες από τη Ρουμανία και άνδρας συνεργός τους.

Δικογραφία για ληστεία και απάτη

Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γυναικών, ηλικίας 23 και 22 ετών και 30χρονου αλλοδαπού συνεργού τους, κατά περίπτωση για ληστεία, απάτη, σύσταση συμμορίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Έχασε τις αισθήσεις του από το σπρέι 

Τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Κατερίνη, οι δύο γυναίκες, αναφέρει η Αστυνομία, ακινητοποίησαν 80χρονο ημεδαπό με την χρήση αναισθητικού σπρέι και αφαίρεσαν από την οικία του ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα όπου τις ανέμενε ο συνεργός τους.

Η αγορά του αυτοκινήτου με τα κλοπιμαία

Όπως διαπιστώθηκε η 22χρονη λίγες ημέρες μετά τη διάπραξη της ληστείας, χρησιμοποίησε το κλεμμένο χρηματικό ποσό για την αγορά οχήματος, νομιμοποιώντας τα παράνομα έσοδα.

Η 22χρονη είχε “παρελθόν” με απάτη εις βάρος ηλικιωμένου 

Επίσης, εξακριβώθηκε από την Αστυνομία, ότι η 22χρονη τα δύο προηγούμενα χρόνια, με το πρόσχημα ότι χρειάζεται χρήματα για να τα καταβάλει σε άνδρες που δήθεν προήγαγαν στην πορνεία συγγενικό της πρόσωπο, κατάφερε και απέσπασε σταδιακά από 76χρονο, το χρηματικό ποσό των 9.080 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των τριών, υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις