Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στη Δικαιοσύνη η οικογένεια του Χαμηλοθώρη: “Μία εβδομάδα δεν ξέραμε πού ήταν” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δικαιοσύνη η οικογένεια του Χαμηλοθώρη: “Μία εβδομάδα δεν ξέραμε πού ήταν” (vid)

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος είναι μεταξύ των 93 θυμάτων στο Μάτι. Η αδερφή του άτυχου Παναγιώτη, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ANT1, έκανε σαφή την πρόθεση της οικογένειάς της να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου. «Όλα έχουν πάρει […]

Χαμηλοθωρης

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος είναι μεταξύ των 93 θυμάτων στο Μάτι.

Η αδερφή του άτυχου Παναγιώτη, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ANT1, έκανε σαφή την πρόθεση της οικογένειάς της να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία. Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν της ζήτησαν να σχολιάσει το γεγονός, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από έναν άνθρωπο που έβαλε φωτιά σε κλαδιά και ξερόχορτα, σχολίασε:

«Τι να σχολιάσω; … Έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πως μπορώ να σχολιάσω;».

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη συγκλονίζει όμως και με το μήνυμά της προς της οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που τραυμάτισε σοβαρά η φωτιά.

«Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί, όσοι είναι στο νοσοκομείο».

Δείτε ακόμη:

Ματι-καμενο-σπιτι

Το πόρισμα της Περιφέρειας για την τραγωδία στο Μάτι: Λεπτό προς λεπτό τα τραγικά λάθη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις