Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγό του
LIFESTYLE

Στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγό του

Ένα ακόμη ζευγάρι θα λύσει τις διαφορές του με τον «σκληρό δρόμο» των δικαστηρίων. Φίλιππος Πλιάτσικας – Νάντια Σπηλιωτοπούλου, διανύουν μια πολύ άσχημη περίοδο, με την ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια να προχωρά την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που δεν κατόρθωσε να αμβλύνει τις μεταξύ του αντιθέσεις έχει ένα […]

Φιλιππος Πλιατσικας

Ένα ακόμη ζευγάρι θα λύσει τις διαφορές του με τον «σκληρό δρόμο» των δικαστηρίων.

Φίλιππος Πλιάτσικας – Νάντια Σπηλιωτοπούλου, διανύουν μια πολύ άσχημη περίοδο, με την ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια να προχωρά την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που δεν κατόρθωσε να αμβλύνει τις μεταξύ του αντιθέσεις έχει ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», οι δύο πλευρές βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη τετ α τετ στην Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Μάλιστα όταν βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, η ηθοποιός αποπειράθηκε να πλησιάσει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και να του μιλήσει, όμως εκείνος απομακρύνθηκε βιαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή.

Ο Φίλιππος ζούσε για πολλά χρόνια με την σύζυγό του Νάντια , με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, 12 ετών σήμερα.

Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις τους, φαίνεται πως εμφανίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια τον Γενάρη του 2014, όταν δημοσιεύματα μιλούσαν για πρώτη φορά για τον γάμο τους, αναφέροντας μάλιστα πως ο τραγουδιστής είχε φύγει από το σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Δείτε ακόμη:

natasa-kalogridi

Χώρισαν ή όχι Καλογρίδη – Λυκουρέζος; Η ηθοποιός απαντά ευθέως

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις