Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Σταϊκούρας: «Ναρκοθετούν τα θεμέλια της οικονομίας»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: «Ναρκοθετούν τα θεμέλια της οικονομίας»

«Η κυβέρνηση, με μόνη συγκολλητική ουσία τον πολιτικό καιροσκοπισμό, έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας και μιζέριας στο πεδίο της οικονομίας, απογοήτευσης και ανασφάλειας στο πεδίο της κοινωνίας, και διχαστικής όξυνσης στο πεδίο της πολιτικής», τονίζει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας. «Με αυτόν τον καπετάνιο και με αυτό το πλήρωμα η χώρα, χωρίς πυξίδα, δεν […]

«Η κυβέρνηση, με μόνη συγκολλητική ουσία τον πολιτικό καιροσκοπισμό, έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας και μιζέριας στο πεδίο της οικονομίας, απογοήτευσης και ανασφάλειας στο πεδίο της κοινωνίας, και διχαστικής όξυνσης στο πεδίο της πολιτικής», τονίζει ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Με αυτόν τον καπετάνιο και με αυτό το πλήρωμα η χώρα, χωρίς πυξίδα, δεν θα βρει την Ιθάκη της… Δεν μπορεί να επιτύχει υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη. Υπονομεύει το κράτος δικαίου και τη διάκριση των εξουσιών. Όσοι χρησιμοποιούν τη σκανδαλολογία ως όχημα πολιτικής επιβίωσης να γνωρίζουν ότι “οι άνθρωποι που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν θα πρέπει να πετούν πέτρες”. Τα σενάρια αδιατάρακτης συνέχισης της κυβερνητικής θητείας σε περίπτωση απώλειας της πλειοψηφίας είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά προβληματικά», συμπληρώνει ο κ. Σταϊκούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Handelsblatt: «Η Ελλάδα… γηροκομείο της Ευρώπης!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις