Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπυράκη: Έκρηξη ανομίας – Η ΝΔ θα αποκαταστήσει την ασφάλεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη: Έκρηξη ανομίας – Η ΝΔ θα αποκαταστήσει την ασφάλεια

«Η κυβέρνηση με τις επιλογές, τις ιδεοληψίες  και  τις εσωτερικές της ίντριγκες, αντί να υποστηρίξει, υπονομεύει την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας», τονίζει σε σχόλιό της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Υπογραμμίζει δε πως «η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας».  Όπως τόνισε η κ. Σπυράκη «οι καταστροφές […]

«Η κυβέρνηση με τις επιλογές, τις ιδεοληψίες  και  τις εσωτερικές της ίντριγκες, αντί να υποστηρίξει, υπονομεύει την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας», τονίζει σε σχόλιό της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Υπογραμμίζει δε πως «η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας». 

Όπως τόνισε η κ. Σπυράκη «οι καταστροφές και η ανομία στα πανεπιστήμια εξελίσσονται πλέον σε καθημερινότητα. Μέσα Μεταφοράς καίγονται. Εγκληματίες ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς στα κέντρα των πόλεων. Χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα κλοπής ή ληστείας». 

«Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους τους πολίτες», αναφέρει, κλείνοντας, στο σχόλιό της η Μαρία Σπυράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις