Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Σπιτικές μάσκες προσώπου που πρέπει να δοκιμάσεις
ΓΥΝΑΙΚΑ

Σπιτικές μάσκες προσώπου που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι σπιτικές μάσκες προσώπου είναι σαφώς καλύτερες από κάθε μάσκα προσώπου που κυκλοφορεί στο λιανικό εμπόριο. Ποια μπορεί όμως να ξοδεύει συνεχώς τόσα πολλά χρήματα; Κάθε γυναίκα που θέλει να έχει πάντα όμορφο δέρμα ασχολείται με την περιποίηση του προσώπου της, αγοράζοντας επώνυμες μάρκες προϊόντων περιποίησης. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε οικονομικές λύσεις για τις καλύτερες σπιτικές μάσκες προσώπου […]

σπιτικές μάσκες προσώπου

Οι σπιτικές μάσκες προσώπου είναι σαφώς καλύτερες από κάθε μάσκα προσώπου που κυκλοφορεί στο λιανικό εμπόριο. Ποια μπορεί όμως να ξοδεύει συνεχώς τόσα πολλά χρήματα;

Κάθε γυναίκα που θέλει να έχει πάντα όμορφο δέρμα ασχολείται με την περιποίηση του προσώπου της, αγοράζοντας επώνυμες μάρκες προϊόντων περιποίησης.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε οικονομικές λύσεις για τις καλύτερες σπιτικές μάσκες προσώπου που σας προσφέρουν πλήρη ενυδάτωση μέσα από τα πιο αγνά υλικά της κουζίνας μας.

Σπιτική μάσκα προσώπου με γάλα

Το γάλα χρησιμοποιούσε και η βασίλισσα Κλεοπάτρα για να είναι πάντα λαμπερή, γιατί όχι και εσείς; Κάνε μια απλή μάσκα αναμειγνύοντας 1/4 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη με νερό για να κάνεις μια παχύρευστη πάστα. Έπειτα, άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο σου και άφησε το μέχρι να στεγνώσει. Ξεπλύνε με χλιαρό νερό!

Σπιτική μάσκα προσώπου με μαγιονέζα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να τονώσεις το δέρμα σου, μιας και η μαγιονέζα περιέχει αυγά και είναι ήδη στην παχύρευστη μορφή του που χρειάζεται το δέρμα σου.

Για να έχεις μια καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα άπλωσε τη μαγιονέζα πάνω στο πρόσωπό σου και άφησε την  για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με δροσερό νερό.

Διαβάστε ακόμα:

Ομορφιά και λάμψη από τριαντάφυλλο

Σπιτική μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Για να τονώσεις το δέρμα σου, πάρε ένα γιαούρτι και άλειψε το στο πρόσωπό σου για περίπου 20 λεπτά. Για να γίνει όμως ακόμη πιο αναζωογονητική αυτή η μάσκα προσώπου, θα πρέπει να ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι με το χυμό από μισό πορτοκάλι, λίγο πολτό από το στυμμένο πορτοκάλι και 1 κουταλάκι του γλυκού αλόη. Άφησε την για 7 λεπτά και ξέπλυνε με δροσερό νερό.

Σπιτική μάσκα προσώπου με κανέλα, μέλι κι ελαιόλαδο

Μια μάσκα προσώπου που θα σας αφήσει νεότερες και ενυδατωμένες με αγνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας! Ανακατέψτε 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο, 1/2 του γλυκού κανέλα και 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και απλώστε την στο πρόσωπο σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Με την παραπάνω μάσκα, διατηρείτε την φυσική λάμψη του προσώπου σας προλαμβάνοντας τη δημιουργία ρυτίδων.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πέντε χαρακτηριστικά που σε κάνουν πολύ πιο ελκυστική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις