Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπάνια εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για τον γάμο της: Ανακατεύομαι όταν τον σκέφτομαι (vid)
LIFESTYLE

Σπάνια εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για τον γάμο της: Ανακατεύομαι όταν τον σκέφτομαι (vid)

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγό της προχώρησε η Πηγή Δεβετζή Η αθλήτρια που ασχολείται πλέον με το personal training, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον γάμο της που έληξε πριν μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα η Πηγή Δεβετζή ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Πούλο, καθώς το 2006 έγινε ο πολιτικός τους […]

Πηγή-Δεβετζή.jpg

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγό της προχώρησε η Πηγή Δεβετζή

Η αθλήτρια που ασχολείται πλέον με το personal training, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον γάμο της που έληξε πριν μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα η Πηγή Δεβετζή ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Πούλο, καθώς το 2006 έγινε ο πολιτικός τους γάμος, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2000.

Αποτέλεσμα εικόνας για δεβετζη πουλος

Πριν χωρίσουν, το ζευγάρι χώριζε τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, καθώς εκεί η Πηγή διατηρεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Μάλιστα μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ανοίξει μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της στο Celebrity Life Game, η Πηγή Δεβετζή ανέφερε πως απλά ανακατεύεται να μιλά για εκείνον αφήνοντας έτσι υπόνοιες πως την εκμεταλλεύτηκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για δεβετζη πουλος

«Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν… Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι’ αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι’ αυτό.

Ό,τι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις