Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοκ! Νεκρή η ηθοποιός του Prison Break (pics)
LIFESTYLE

Σοκ! Νεκρή η ηθοποιός του Prison Break (pics)

«Έσβησε», σε ηλικία 49 ετών, χτες (23/3), η ηθοποιός του Prison Break, DuShon Monique Brown. Η Αμερικανίδα ηθοποιός «άφησε» την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Σικάγο, με ανακοπή καρδιάς την πιθανή αιτία θανάτου. Η εν λόγω είδηση βύθισε στη θλίψη την 14χρονη κόρη της, την οικογένεια της, τους φίλους της και τους θαυμαστές της. Διαβάστε […]

«Έσβησε», σε ηλικία 49 ετών, χτες (23/3), η ηθοποιός του Prison Break, DuShon Monique Brown.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός «άφησε» την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Σικάγο, με ανακοπή καρδιάς την πιθανή αιτία θανάτου.

Η εν λόγω είδηση βύθισε στη θλίψη την 14χρονη κόρη της, την οικογένεια της, τους φίλους της και τους θαυμαστές της.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός… εαυτού: Μεθυσμένος ξανά ο πασίγνωστος ηθοποιός! (pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ. com, η ίδια φέρεται ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή, το πρωί, επειδή ένιωθε ένα αίσθημα αδιαθεσίας.

Μάλιστα, είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, και λίγες μέρες πριν τον θάνατο της, επειδή ένιωθε πόνος στο στήθος. Οι γιατροί της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά τελικά τις έδωσαν εξιτήριο λίγες ώρες μετά.

«Η οικογένεια του ”The Chicago Fire” είναι συντετριμμένη, μετά την απώλεια της DuShon. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας στην οικογένειά της. Θα λείψει σε όλους μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παραγωγός της σειράς, Dick Wolf.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις