Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ από την κυνική ομολογία του Ρομά, για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ από την κυνική ομολογία του Ρομά, για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο (vid)

Σοκάρει η ομολογία του 23χρονου Ρομά στη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού 19χρονης μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Ο 19χρονος, μόλις πέντε ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, βίασε από κοινού με τον 23χρονο, τη νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και […]

Ρόδος 19χρονη Ρομά

Σοκάρει η ομολογία του 23χρονου Ρομά στη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού 19χρονης μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 19χρονος, μόλις πέντε ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, βίασε από κοινού με τον 23χρονο, τη νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Ο 23χρονος, υποστήριξε ότι γνώριζε το θύμα από παλιά ως συμμαθήτρια του αδελφού του και είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει στέλνοντάς της μηνύματα μέσω του facebook, στα οποία εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.

Την 1η Δεκεμβρίου 2018 είχε μεταβεί με τον αδελφό του στην πλατεία πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού, στη Ρόδο. Στάθμευσαν και κάθισαν στα παγκάκια με δύο φίλους τους, ενώ σε διπλανά παγκάκια καθόταν η 19χρονη με φίλες της.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ο 19χρονος Αλβανός με το αυτοκίνητό του. Ήταν 21:30 περίπου όταν πήγε στα κορίτσια, τα χαιρέτησε και μίλησε στην 19χρονη. Όπως ισχυρίζεται την τραβούσε από το χέρι και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο, ενώ περνώντας μπροστά από την παρέα των αγοριών τον άκουσε να της λέει πόσο ωραία ήταν. Τον ρώτησε πού πάει, του απάντησε μια βόλτα και τότε, όπως ισχυρίζεται ο 23χρονος, του ζήτησε να πάει μαζί τους.

Στάθμευσαν αρχικά σε ένα σημείο του δρόμου, και όπως ανέφερε ο 23χρονος, εκεί ο 19χρονος χαστούκισε το θύμα απαιτώντας να τους ικανοποιήσει σεξουαλικά με ασελγή πράξη.

Ο 19χρονος την τράβηξε με μανία από το αυτοκίνητο και την πήγε σε μια εξέδρα στην παραλία, ενώ εκείνος περίμενε έξω από το αυτοκίνητο. Σε παγκάκι δίπλα στο σημείο, όπως είπε, καθόταν μια πρώην σύντροφός του με φίλες της και πήγε να της μιλήσει.

Ενώ συνομιλούσαν, ο 19χρονος Αλβανός εμφανίστηκε με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνός και πείραξε τα κορίτσια, ενώ όταν μία από τις κοπέλες απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο 19χρονος φοβήθηκε και κατευθύνθηκε εκ νέου προς την κοπέλα, η οποία βάδιζε πίσω στην κατεύθυνση της πλατείας, που ήταν η παρέα της.

Ο 23χρονος, ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος τραβούσε από το χέρι την 19χρονη και ακολούθως από τα μαλλιά και ότι με τη χρήση βίας την έβαλε εκ νέου στο αυτοκίνητο, έκλεισε τις ασφάλειες και ύστερα τον πλησίασε και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο Αλβανός τραβούσε από το χέρι την 19χρονη και όταν ο 23χρονος αντέδρασε, του είπε να σκάσει και πήγε να τον χτυπήσει.

Ο 23χρονος περιγράφει πώς ο 19χρονος Αλβανός χτυπούσε την κοπέλα και ασελγούσε σε βάρος της, ενώ υποστηρίζει  ότι σε κάποιο σημείο τον φώναξε να συμμετάσχει στο έγκλημα, χτυπώντας την και ο ίδιος, ενώ ο 19χρονος την είχε ακινητοποιημένη.

Στη συνέχεια, ενημέρωσαν τους φίλους τους ότι είχαν ομαδική συνεύρεση με την 19χρονη.

Η μητέρα της 19χρονης ξεσπά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις