Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκότωσε την πρώην του και… αυτοκτόνησε live στο Facebook!
ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την πρώην του και… αυτοκτόνησε live στο Facebook!

Την πρώην σύζυγό του σκότωσε ένας άνδρας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Καμπότζη, με την πράξη του δράστη και αυτόχειρα ο οποίος μετέδωσε live στο Faceook την αυτοκτονία του. Ο 21χρονος Ρα Τσάι Ρατ σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ένα σχολείο στην επαρχία Κάνταλ την Πέμπτη (19/4) και στη […]

Την πρώην σύζυγό του σκότωσε ένας άνδρας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Καμπότζη, με την πράξη του δράστη και αυτόχειρα ο οποίος μετέδωσε live στο Faceook την αυτοκτονία του.

Ο 21χρονος Ρα Τσάι Ρατ σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ένα σχολείο στην επαρχία Κάνταλ την Πέμπτη (19/4) και στη συνέχεια πήγε στη γέφυρα Τσουμπάσα που βρίσκεται εκεί κοντά και πήδηξε στον ποταμό Μεκόνγκ.

Διαβάστε ακόμα

Αυτοκτόνησε δίπλα σε σύζυγο και κόρη

Όπως επισήμανε η αστυνομία, μόνο η αυτοκτονία μεταδόθηκε απευθείας στο Facebook, επεσήμανε η αστυνομία.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αιματηρό σκηνικό με ζωντανή μετάδοση στην Καμπότζη. «Δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιος χρήστης του ιστότοπου κατήγγειλε το περιεχόμενο του βίντεο ή ζήτησε να κατέβει, με την εταιρεία να μην κάνει κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις