Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκληρή επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση: Δε σας πιάνει κανείς πουθενά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση Άδωνι στην κυβέρνηση: Δε σας πιάνει κανείς πουθενά

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε στη κυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έλεγε ότι πολεμάει τα μνημόνια και ψηφίζει τον σκληρότερο μνημονιακό προϋπολογισμό που έχει περάσει ποτέ. «Δε σας πιάνει κανείς πουθενά. Κατηγορείτε τους φορολογικούς παραδείσους και […]

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε στη κυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως έλεγε ότι πολεμάει τα μνημόνια και ψηφίζει τον σκληρότερο μνημονιακό προϋπολογισμό που έχει περάσει ποτέ.

«Δε σας πιάνει κανείς πουθενά. Κατηγορείτε τους φορολογικούς παραδείσους και ο Τσακαλώτος έχει τα λεφτά του στη Morgan Stanley. Πολεμάτε τον καπιταλισμό και χαίρεστε που χτυπάτε το σφυρί στη Wall Street.

Πολεμάτε τα Μνημόνια και ψηφίζετε τον σκληρότερο μνημονιακό προϋπολογισμό . Δεν έχετε ιδέα τι σας γίνεται, πέφτετε συνεχώς έξω στις προβλέψεις σας και στο τέλος αλληλοσυγχαίρεστε γιατί τα κάνατε όλα καλά. Συγχαρητήρια», είπε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της ομιλίας του.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις