Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε ΝΔ

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να απαντήσει, με σκληρό εξίσου τρόπο. Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του «μετρ της διαπλοκής», το Μαξίμου απαντά: «Μετά από μια εβδομάδα εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, το κόμμα της Novartis επιτέλους μίλησε. […]

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να απαντήσει, με σκληρό εξίσου τρόπο.

Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του «μετρ της διαπλοκής», το Μαξίμου απαντά:

«Μετά από μια εβδομάδα εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, το κόμμα της Novartis επιτέλους μίλησε. Όχι δεν έδωσε, φυσικά, εξηγήσεις. Τι να πει άλλωστε;

Ούτε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης αποδοκίμασε τον Πρωθυπουργό της Novartis κ. Σαμαρά, ούτε απέπεμψε τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη, που νομοθετούσε κατ’ εντολήν Φρουζή. Τι είπε ; Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…».

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις περί Σαββίδη

«Ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης… Τον οποίο, όμως, οι δικές τους κυβερνήσεις ανακήρυξαν σε εθνικό ευεργέτη. Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Κατέρρευσε το σενάριο περί σκευωρίας – Θα αποπέμψεις τον Άδωνι;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις