Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκαραμαγκάς: 6 αστυνομικοί για 200 μετανάστες!
ΕΛΛΑΔΑ

Σκαραμαγκάς: 6 αστυνομικοί για 200 μετανάστες!

Σκαραμαγκάς: Σοβαρά επεισόδια – Ανησυχία στην ΟΠΚΕ Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν στελέχη της ΟΠΚΕ, που όπως καταγγέλλουν είναι εντελώς απροστάτευτα. Τα ξημερώματα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο hot spot του Σκαραμαγκά, όπου μετανάστες ενεπλάκησαν και μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους, πιθανότατα για εμπόριο ναρκωτικών, με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν έφτασαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ.  Σύμφωνα με όσα […]

Σκαραμαγκάς: Σοβαρά επεισόδια – Ανησυχία στην ΟΠΚΕ

Την έντονη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν στελέχη της ΟΠΚΕ, που όπως καταγγέλλουν είναι εντελώς απροστάτευτα.

Τα ξημερώματα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο hot spot του Σκαραμαγκά, όπου μετανάστες ενεπλάκησαν και μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους, πιθανότατα για εμπόριο ναρκωτικών, με την κατάσταση να ξεφεύγει όταν έφτασαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί, έκαναν και χρήση χημικών για να διαλύσουν το αγριεμένο πλήθος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι αλλοδαποί πέταξαν αντικείμενα και προκάλεσαν φθορές, στο όχημα της ΟΠΚΕ.

Όπως έγινε γνωστό, έξι άτομα κλήθηκαν να επιχειρήσουν απέναντι σε 200 εξεγερμένους μετανάστες και να κάνουν τη δουλειά μιας διμοιρίας ΥΑΤ 25 ατόμων, χωρίς ενισχύσεις.

Νεκρός άνδρας κρεμασμένος σε οικοδομή

Αξιοσημείωτο είναι ότι πήραν εντολή να μεταβούν τη στιγμή που σε κοντινό σημείο βρισκόταν σε εξέλιξη καταδίωξη οχήματος Ρομά, που είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία και κατευθυνόταν προς τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Στελέχη της ΟΠΚΕ μιλώντας στο protothema.gr, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους καθώς όπως λένε, εισπράττουν την αδιαφορία των διοικούντων για την σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και οποιαδήποτε στήριξη.

Συντετριμμένος ο 52χρονος που έσφαξε τη σύζυγό του

Σημειώνουν δε, χαρακτηριστικά, ότι για το συμβάν στα Άνω Λιόσια με την ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν από τους Ρομά και τις σφαίρες που έπεφταν βροχή, ακόμα, δεν έχει γίνει συγκέντρωση των αστυνομικών που συμμετείχαν, έτσι ώστε, να γίνει εκτίμηση του περιστατικού και να αναλυθούν οι λεπτομέρειες, ως είθισται σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις