Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σκάνδαλο μεγατόνων: Στην αντεπίθεση ο Βράνιες, βγάζει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκάνδαλο μεγατόνων: Στην αντεπίθεση ο Βράνιες, βγάζει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες κι η Σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, δεν λέει να κοπάσει. Μετά το χθεσινό ξεκατίνιασμα των δύο πλευρών μέσω social media, προέκυψαν νέα δεδομένα με τον διεθνή αμυντικό να περνά στην […]

Βράνιες

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες κι η Σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, δεν λέει να κοπάσει.

Μετά το χθεσινό ξεκατίνιασμα των δύο πλευρών μέσω social media, προέκυψαν νέα δεδομένα με τον διεθνή αμυντικό να περνά στην αντεπίθεση.

Η Καρλέουσα μέσω των social media τον χαρακτήριζε «σκουλήκι» «ρατσιστικό σκ…» ,τον απειλούσε ότι «θα σε γαμ…» και τον παρότρυνε «να αυτοκτονήσεις τώρα».

braniew-new3

Την ίδια ώρα όπως αποκάλυψε ο Βράνιες, τον ικέτευε να αρνηθεί τα πάντα, να πάρει πίσω όλα όσα έχει πει για εκείνη προκειμένου να σώσει το γάμο της.

Ο 29χρονος Βόσνιος έδωσε στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε με την Καρλέουσα 

Καρλέουσα: «Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς»

Βράνιες: «Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου…»

Καρλέουσα: «Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει».

Βράνιες: «Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκατά. Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω».

SMS

Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Βράνιες

Η Καρλέουσα δεν τοποθετήθηκε για αυτά τα νέα sms, καθώς νωρίς το μεσημέρι πήρε τις δύο κόρες της Νίκη και Αθηνά και πέταξε για την Κίνα εκεί όπου αγωνίζεται ο σύζυγος της Ντούσκο Τόσιτς.

Υποστηρίζει πάντως οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι απλά “κάνει ό,τι κάνει για να με εκδικηθεί γιατί δεν ήθελα να είμαι μαζί του”.

Βέβαια τα βίντεο στην Ακρόπολη, μόνο μοντάζ δεν είναι…

Μητέρα Βράνιες: «Δεν σκότωσε άνθρωπο, αλλά πρέπει όλοι να φερθούν σαν ενήλικες»

Από τη στιγμή που το σκάνδαλο παραμένει στην επικαιρότητα σε Σερβία και Βοσνία, οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή και με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή καθώς η σύζυγος του Ντανιέλα με την 4 ετών κόρη τους μένουν στην Μπάνια Λούκα.

Η κυρία Βράνιες όμως, η οποία γενικά αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αντιθέτως με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.

«Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση… Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα… Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι», είπε αρχικά η μητέρα του παίκτη και συνέχισε δείχνοντας τη δυσφορία της

«Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων;

Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκηπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε; Ότι λέω με το γιο είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας ο Όγκνιεν,η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

View this post on Instagram

Best mom!!!!❤️❤️❤️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Ο Βράνιες με τη σύζυγο του Ντανιέλα στα γενέθλια της κόρης τους

Ο Βράνιες με τη σύζυγο του Ντανιέλα στα γενέθλια της κόρης τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις