Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε ψυχιατρική κλινική ο μεθυσμένος οδηγός
ΕΛΛΑΔΑ

Σε ψυχιατρική κλινική ο μεθυσμένος οδηγός

Μεθυσμένος οδηγός Fiat Panda έπειτα από 33 παραβιάσεις του κόκκινου σηματοδότη, κατά την πορεία του από τον κόμβο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας, «μπουκάρει» κυριολεκτικά στη Βουλή, όπως γράφει το Έθνος. Έχει μεσολαβήσει μια «τρελή» πορεία καταδίωξης για 20 που ως εκ θαύματος δεν κατέληξε σε ανθρώπινη απώλεια. Ο 59χρονος οδηγός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς […]

Μεθυσμένος οδηγός Fiat Panda έπειτα από 33 παραβιάσεις του κόκκινου σηματοδότη, κατά την πορεία του από τον κόμβο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας, «μπουκάρει» κυριολεκτικά στη Βουλή, όπως γράφει το Έθνος. Έχει μεσολαβήσει μια «τρελή» πορεία καταδίωξης για 20 που ως εκ θαύματος δεν κατέληξε σε ανθρώπινη απώλεια.

Ο 59χρονος οδηγός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, μετά την εισβολή του στο προαύλιο της Βουλής, ότι χρειάζεται ψυχίατρο. Πράγματι, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο 59χρονος οδηγός εισήλθε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Σωτηρία.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, εξετάστηκε και αποφασίστηκε τελικά η αναγκαστική νοσηλεία του στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σωτηρία. Την ίδια ώρα, εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το όχημα μπήκε στη βουλή, εγείροντας προβληματισμούς για τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά για το εάν θα έπρεπε να σηκωθεί ο πτυσσόμενος φράκτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις