Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σε ρόλο ηθοποιού ο Γιώργος Αγγελόπουλος- Έντονες αντιδράσεις (vid)
LIFESTYLE

Σε ρόλο ηθοποιού ο Γιώργος Αγγελόπουλος- Έντονες αντιδράσεις (vid)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται για το σίριαλ «Τατουάζ» με τους φανς του νικητή του πρώτου Survivor να τον περιμένουν πώς και πώς. Ο Ντάνος θα υποδυθεί τον «Στέφανο Λαμπίρη» έναν νέο γοητευτικό άντρα από τον Βόλο που ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί στα Μετέωρα, όπου θα γνωρίσει την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού) και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων. […]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται για το σίριαλ «Τατουάζ» με τους φανς του νικητή του πρώτου Survivor να τον περιμένουν πώς και πώς.

Ο Ντάνος θα υποδυθεί τον «Στέφανο Λαμπίρη» έναν νέο γοητευτικό άντρα από τον Βόλο που ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί στα Μετέωρα, όπου θα γνωρίσει την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού) και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, ενώ τα επεισόδια που θα πρωταγωνιστήσει θα προβληθούν σε περίπου 15 ημέρες.

Με την κίνηση του καναλιού και του Ανδρέα Γεωργίου να εντάξει στο καστ τον Αγγελόπουλο, τα σχόλια πύκνωσαν.

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών σχολίων που έγιναν σχετικά, λοιπόν, αίσθηση προκάλεσε αυτό που έγραψε ο Μέμος Μπεγνής: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στα Αποκαλυπτικά, έδωσε απάντηση στον ηθοποιό:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και αναφέρθηκε στο αρνητικό σχόλιο που έκανε ο Μέμος Μπεγνής για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Απόστολος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά, είπε: «Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής. Μην τρελαθούμε. Είναι ένας απλός ηθοποιός. Αν ο Ντάνος τα πει και έχει ταλέντο γιατί όχι. Από εκεί και πέρα μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του… Ο Ανδρέας του έχει κάνει δοκιμαστικά. Δεν είναι κανένας τυχαίος σκηνοθέτης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις