Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο άντρας που σκότωσε τον διαρρήκτη
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο άντρας που σκότωσε τον διαρρήκτη

Σε κατ’οίκον περιορισμό τέθηκε ο 79χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, ο οποίος πυροβόλησε τον διαρρήκτη που τα ξημερώματα της Κυριακής επιχείρησε να διαρρήξει το κατάστημά του, σκοτώνοντάς τον. Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει τελικά μέσα σε πέντε μέρες για την τύχη του 79χρονου. Ο εισαγγελέας πρότεινε περιοριστικούς όρους […]

Σε κατ’οίκον περιορισμό τέθηκε ο 79χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, ο οποίος πυροβόλησε τον διαρρήκτη που τα ξημερώματα της Κυριακής επιχείρησε να διαρρήξει το κατάστημά του, σκοτώνοντάς τον.

Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει τελικά μέσα σε πέντε μέρες για την τύχη του 79χρονου. Ο εισαγγελέας πρότεινε περιοριστικούς όρους ενώ ο ανακριτής πρότεινε την προσωρινή του κράτηση.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είδε τον δράστη να τον απειλεί με όπλο και γι’ αυτό τον πυροβόλησε, όντας σε άμυνα. Τόνισε ότι πριν πυροβολήσει είχε καλέσει την αστυνομία, η οποία όμως άργησε να φτάσει, επειδή εκείνη την ώρα γινόταν αλλαγή βάρδιας.
«Πρώτα να καλείτε την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις», είπε ο 79χρονος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις