Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε εξωτικό προορισμό ο Καμμένος – Γυρίζει άρον άρον για τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξωτικό προορισμό ο Καμμένος – Γυρίζει άρον άρον για τον Τσίπρα

Μπορεί να έχει προκαλέσει θύελλα, όμως καταφέρνει να ξεκλέψει χρόνο για να βρίσκεται σε εξωτικούς προορισμούς Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στην παραμυθένια γιορτή στο Ντουμπάι προκειμένου να παραστεί στην επέτειο γάμου της κόρης του Σεΐχη του Ντουμπάι. Ο υπουργός Άμυνας με απόλυτη μυστικότητα μετέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Ομάν μετά την “έκρηξη” του μέσω twitter […]

Πάνος-Καμμένος-1.jpg

Μπορεί να έχει προκαλέσει θύελλα, όμως καταφέρνει να ξεκλέψει χρόνο για να βρίσκεται σε εξωτικούς προορισμούς

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στην παραμυθένια γιορτή στο Ντουμπάι προκειμένου να παραστεί στην επέτειο γάμου της κόρης του Σεΐχη του Ντουμπάι.

Ο υπουργός Άμυνας με απόλυτη μυστικότητα μετέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Ομάν μετά την “έκρηξη” του μέσω twitter κατά του τέως ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.

Συνεργάτες του Πάνου Καμμένου ανέφεραν χθες απλώς ότι «βρίσκεται στο εξωτερικό» χωρίς να διευκρινίζουν πού ακριβώς έχει πάει.

Όπως αποκαλύπτεται, ο κ. Καμμένος βρέθηκε στην επέτειο γάμου της Μαριάμ Μπιντ Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, κόρης του σεϊχη Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι.

Ο Πάνος Καμμένος, επιστρέφει σε λίγη ώρα και αναμένεται απόψε αργότερα ή αύριο το πρωί να γίνει το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις