Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σαν σήμερα, ο ISIS γέμισε αίμα το Παρίσι- Ένα ανατριχιαστικό ντουκουμέντο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν σήμερα, ο ISIS γέμισε αίμα το Παρίσι- Ένα ανατριχιαστικό ντουκουμέντο

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι. Ηταν 13 Νοεμβρίου 2015 όταν η γαλλική πρωτεύουσα γνώρισε μία από τις χειρότερες τρομοκρατικές επιθέσεις. Συνολικά 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις έξι τοποθεσίες που επλήγησαν από τις επιθέσεις τριών ομάδων τζιχαντιστών. Τα περισσότερα θύματα ήταν στο θέατρο Μπατακλάν. Τα βίντεο που είχαν έρθει στο […]

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι.

Ηταν 13 Νοεμβρίου 2015 όταν η γαλλική πρωτεύουσα γνώρισε μία από τις χειρότερες τρομοκρατικές επιθέσεις. Συνολικά 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις έξι τοποθεσίες που επλήγησαν από τις επιθέσεις τριών ομάδων τζιχαντιστών.

Τα περισσότερα θύματα ήταν στο θέατρο Μπατακλάν.

Τα βίντεο που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά, φρικιαστικά. Ανθρωποι πατούσαν σε πτώματα και έτρεχαν γλυτώσουν. Κάποιοι κρέμονταν από τα παράθυρα για να γλυτώσουν, άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι στο δρόμο για να σωθούν.

Θεατές τραβούσαν νεκρούς και τραυματίες για να τους απομακρύνουν από το σημείο, ενώ πυροβολισμοί ακούγονταν από μέσα.

Μόνο στο θέατρο οι νεκροί ήταν πάνω από 100.

Ενας Ιταλός από την Περούτζια, ο Βίνσεντ Καπουάνα, που έζησε για πολλά χρόνια στο Παρίσι, παρακολουθούσε τη συναυλία των Eagles of Death Metal το μοιραίο βράδυ και την ηχογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο. Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγεται η χέβι μέταλ μουσική να διακόπτεται ξαφνικά από πυροβολισμούς.

Στο συγκεκριμένο βίντεο υπάρχουν πολλά πλάνα από τρεις εσωτερικές κάμερες καφέ στο Παρίσι που βρίσκεται στο πολυσύχναστο 11ο διαμέρισμα, όπου εμφανίζεται τζιχαντιστής και πυροβολεί εν ψυχρώ και δίχως δισταγμό πελάτες, ενώ αναζητά θύματα δεξιά και αριστερά στον δρόμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις