Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σαντορίνη: Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 27χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 27χρονου

Τραγική κατάληξη, είχε η αναζήτηση του 27χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Οίας στη Σαντορίνη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019. Το αυτοκίνητο του Yordan Diven εντοπίστηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Καλντέρας Ημεροβιγλίου. Αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, καθώς και από εθελοντές που αναζήτησαν τα ίχνη του Βούλγαρου. Ο άτυχος νέος […]

Σαντορίνη Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 27χρονου

Τραγική κατάληξη, είχε η αναζήτηση του 27χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Οίας στη Σαντορίνη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019.

Το αυτοκίνητο του Yordan Diven εντοπίστηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Καλντέρας Ημεροβιγλίου.

Αμέσως ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, καθώς και από εθελοντές που αναζήτησαν τα ίχνη του Βούλγαρου.

Ο άτυχος νέος κατοικούσε για πολύ καιρό στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα santosnews.com, έπειτα από ώρες, δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή των γκρεμνών σε απόσταση 70 μέτρων από το σχεδόν διαλυμένο αυτοκίνητο και 30 μέτρων από τη θάλασσα.

Ο 27χρονος είχε ζητήσει να δανειστεί το αυτοκίνητο από τον αδελφό του. Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, ζήτησε χρήματα, τα οποία του πήγε σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου και έδωσαν ραντεβού, το απόγευμα της Παρασκευής.

Από τότε και τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε στον γκρεμό στο Ημεροβίγλι.

Το tweet της Πυροσβεστικής

H σορός του απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας από βραχώδη περιοχή της Καλντέρας, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε  σε βράχια στην περιοχή Ημεροβίγλι.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, συμμετείχαν ένα πλωτό του λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος, κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ιδιώτης δύτης.

Η σορός του μεταφέρθηκε από ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Αθηνιού.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο άτυχος 27χρονος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις