Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σάλος με 55χρονο – Έκανε άσεμνες πράξεις σε σχολεία!
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με 55χρονο – Έκανε άσεμνες πράξεις σε σχολεία!

Ένας 55χρονος συνελήφθη για άσεμνες πράξεις έξω από σχολεία σε Ελληνικό και Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις στην περιοχή της Γλυφάδας. Διαβάστε ακόμα Καταγγελία: 22χρονος βίασε 18χρονο! Φέρεται πως ο δράστης πήγε έξω από […]

Ένας 55χρονος συνελήφθη για άσεμνες πράξεις έξω από σχολεία σε Ελληνικό και Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις στην περιοχή της Γλυφάδας.

Διαβάστε ακόμα

Καταγγελία: 22χρονος βίασε 18χρονο!

Φέρεται πως ο δράστης πήγε έξω από σχολικά συγκροτήματα στις περιοχές του Ελληνικού και της Ηλιούπολης και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε μαθητές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 55χρονος έχει συλληφθεί και άλλη φορά για τις ίδιες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις