Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος με την ανάρτηση Καμπόσου: Τα ρίχνει σε συνεργάτη!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με την ανάρτηση Καμπόσου: Τα ρίχνει σε συνεργάτη!

Σάλος με την ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών. Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών». Ο  κ. Καμπόσος είναι πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο ίδιος με ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook […]

Σάλος με την ανάρτηση που έκανε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών. Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Ο  κ. Καμπόσος είναι πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο ίδιος με ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook αναφέρει:

«Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε από την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος από τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Άγριο ξύλο στον Μπουτάρη: «Θόλωσα με αυτά που είπε»

Ο Δήμαρχος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την Παμμακεδονική συνάντηση των Συλλόγων ενημερώθηκε απο τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη απαράδεκτη ανάρτηση και αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του οι οποίοι και κατέβασαν το καταδικαστέο σχόλιο.

Ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντείνουν τον τραμπουκισμό και τη βία.

Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστο παράδειγμα για την κοινωνία”».

Σιμόπουλος: Αυτό το «ξύλο» χρειάζεται ο Δήμαρχος

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά το post: 

«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει “αυτή είναι η μοίρα των προδοτών”, επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ.».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις