Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρονάλντο vs Ρονάλντο: Ο Βραζιλιάνος εξηγεί γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Κριστιάνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο vs Ρονάλντο: Ο Βραζιλιάνος εξηγεί γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Κριστιάνο

Το 2009 σε ηλικία 33 ετών ο Ρονάλντο επέστρεφε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Κορίνθιανς. Το “φαινόμενο” άφηνε την Ευρώπη, βλέποντας ότι δεν μπορεί να διατηρηθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Σε ηλικία 33 ετών ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους. Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, σε ηλικία 42 […]

Ρονάλντο Κριστιάνο

Το 2009 σε ηλικία 33 ετών ο Ρονάλντο επέστρεφε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Κορίνθιανς.

Το “φαινόμενο” άφηνε την Ευρώπη, βλέποντας ότι δεν μπορεί να διατηρηθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Σε ηλικία 33 ετών ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, σε ηλικία 42 ετών πια, τοποθετήθηκε στη Gazzetta dello Sport για τις διαφορές του με τον Κριστιάνο και δίχως ίχνος υπεροψίας, σχολίασε:

“Νομίζω ότι έχει το ίδιο πάθος να σκοράρει, όπως το είχα κι εγώ, και δεν είναι συμπτωματικό ότι σε ηλικία 33 ετών βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.

Είναι ελάχιστοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που προσέχουν το σώμα τους όπως αυτός και μέχρι και τώρα έχει μεγάλη διάθεση να το βελτιώσει.

Εγώ έκανα προπόνηση επειδή έπρεπε, ενώ αυτός επειδή το αγαπάει”.

Εξήγησε ότι με δεδομένο ότι έπαιξε μπάλα σε προηγούμενη εποχή σε σχέση με τον Κριστιάνο, δεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση:

“Μας χωρίζουν εννέα χρόνια, ενώ τα χρόνια στα οποία παίξαμε, είναι διαφορετικά.

Δεν εννοώ ότι τότε που αγωνιζόμουν εγώ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά αντιμετωπίζαμε διαφορετικές καταστάσεις και διαφορετικές ομάδες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις