Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα του πατέρα του λοχία Κούκλατζη
ΕΛΛΑΔΑ

«Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα του πατέρα του λοχία Κούκλατζη

Συνεχίζεται ο «εφιάλτης» των γονέων των Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. «Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα», είναι η απάντηση που λαμβάνει ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος Κούκλατζης. Διαβάστε ακόμα Αποκάλυψη! Τι συζήτησαν Γιλντιρίμ – Τσίπρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς […]

Συνεχίζεται ο «εφιάλτης» των γονέων των Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα», είναι η απάντηση που λαμβάνει ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, Νίκος Κούκλατζης.

Διαβάστε ακόμα

Αποκάλυψη! Τι συζήτησαν Γιλντιρίμ – Τσίπρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς

«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης», αναφέρει ο κος Κούκλατζης μιλώντας στο «Έθνος».

Και συμπληρώνει: «Τα παιδιά, και κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν».

«Τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά. Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση», προσθέτει.

Διαβάστε ακόμα

Η «παγίδα» στους Έλληνες στρατιωτικούς – Πώς τους παρέσυραν

Θυμίζουμε πως ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης κρατείται μαζί με τον Ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη στην Αδριανούπολη από την 1η Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις