Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρίγη συγκίνησης: Το τελευταίο χειροκρότημα στον αδικοχαμένο Εμιλιάνο Σάλα (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρίγη συγκίνησης: Το τελευταίο χειροκρότημα στον αδικοχαμένο Εμιλιάνο Σάλα (pics-vid)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην πόλη Προγκρέσο, στην Αργεντινή, στο τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα. Ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μικρό αεροπλάνο που τον μετέφερε από τη Ναντ της Γαλλίας στο Κάρντιφ της Αγγλίας, για τη μεταγραφή του στην ομώνυμη ομάδα, συνετρίβη στη Μάγχη. Εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί, οι συγγενείς του και συμπαίκτες του […]

Εμιλιάνο Σάλα κηδεία

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην πόλη Προγκρέσο, στην Αργεντινή, στο τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα.

Ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μικρό αεροπλάνο που τον μετέφερε από τη Ναντ της Γαλλίας στο Κάρντιφ της Αγγλίας, για τη μεταγραφή του στην ομώνυμη ομάδα, συνετρίβη στη Μάγχη.

Εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί, οι συγγενείς του και συμπαίκτες του βρέθηκαν στη μικρή πόλη της Αργεντινής, κοντά στη Σάντα Φε, για να αποχαιρετήσουν τον Εμιλιάνο.

Τραγική φιγούρα η αδερφή του, που μέχρι την τελευταία στιγμή, και πριν βρεθεί το αεροσκάφος στον βυθό της θάλασσας, πίστευε ότι ο αδερφός της είναι εν ζωή.

Τραγική φιγούρα η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα Συντετριμμένος ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα Ο Παλουά της Ναντ (αριστερά) εκπροσώπησε τη γαλλική ομάδα στην κηδεία

https://twitter.com/AmericaTV/status/1096882286614654976

Στις 11 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστή και η επίσημη αιτία θανάτου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, αφού οι Αρχές που είχαν αναλάβει την διαδικασία ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Εμιλιάνο Σάλα «πέθανε από τραύματα στο στήθος και το κεφάλι».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η σορός του ήταν σε τέτοια κατάσταση που το πτώμα ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Το τατουάζ της καλής του

Η Λουίζα Ουνζέρερ «χτύπησε» τατουάζ ώστε να κουβαλάει πάνω της, για πάντα, τον Εμιλιάνο Σάλα.

Πριν από λίγες μέρες, η 31χρονη παίκτρια του βόλεϊ Λουίζα Ουνζέρερ μίλησε για το δεσμό της με τον Αργεντινό επιθετικό.

Έτσι, έκανε τατουάζ το νούμερο «9» και το ανέβασε σε σχετικό insta srory γράφοντας: «Για πάντα Έμι».

H Βραζιλιάνα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γαλλίας από το 2011 και μετά αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Αργεντινό επιθετικό μετά από μια εκδήλωση της Ναντ στην οποία αγωνίζονταν και οι δυο, ενώ τον είδε για τελευταία φορά στα γενέθλιά του μία εβδομάδα πριν από το τραγικό δυστύχημα.

Παράλληλα, οι δυο τους τα είπαν λίγες ώρες πριν μπει ο Σάλα στο μοιραίο αεροσκάφος που του στοίχισε τη ζωή.

«Ήμουν χαρούμενη για τη μεταγραφή του γιατί ήταν κάτι που τον έκανε ευτυχισμένο. Ήταν το όνειρό του, να παίξει στην Premier League, στην καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο» είπε αρχικά στην «Globo» η Λουίζα Ουνζέρερ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λουίζα Ουνζέρερ

“Με έκανε ευτυχισμένη”

«Ο Εμιλιάνο ήταν ένα πολύ απλό άτομο, με καθαρή καρδιά που δεν είχε κακία. Με έκανε ευτυχισμένη. Μου έκανε μεγάλη έκπληξη όταν έβλεπα τον κόσμο να τον σταματάει στο δρόμο και να του δίνει συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Η τελευταία φορά που ειδωθήκαμε ήταν μία εβδομάδα πριν από την τραγωδία, στα γενέθλιά του. Την ημέρα του δυστυχήματος τον είχα ακούσει στο τηλέφωνο, λίγη ώρα πριν ανέβει στο αεροπλάνο».

Μάλιστα η σύντροφός του, τού έστειλε ένα ακόμα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου έγραψε: «Σε ευχαριστώ για αυτό που ήσουν. Θα σε αγαπώ για πάντα».

O πιλότος του μοιραίου αεροπλάνου, Ντέιβιντ Ίμποτσον, συνεχίζει να είναι αγνοούμενος και όσο περνάει ο καιρός οι ελπίδες προκειμένου να είναι ζωντανός λιγοστεύουν.

Η σύζυγός του πάντως μίλησε σχετικά με την αναζήτηση του άτυχου πιλότου

«Εάν έχεις ελπίδες, δεν θα πρέπει να σταματάς. Εκείνος δεν θα σταματούσε να με ψάχνει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρός, όμως τον θέλουμε σπίτι. Ήταν ένας έξοχος σύζυγος, μας υποστήριζε πάντα και ήταν ο βράχος μας. Ξέρω πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη, αλλά έχουμε ανάγκη να τον δούμε μία τελευταία φορά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις