Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρήγας: Έχει ξεφύγει ο Ερντογάν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας: Έχει ξεφύγει ο Ερντογάν

Απαράδεκτες χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Ρήγας τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ότι Ελληνες έκαψαν τη Σμύρνη. «Εχει ξεφύγει ο Ερντογάν. Είναι απαράδεκτες οι δηλώσεις ότι οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη. Οι δηλώσεις αυτές δεν βοηθούν στην καλή σχέση με την Τουρκία», τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο epsilontv. Αναφορικά με τη διαφορετική γραμμή […]

Απαράδεκτες χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Ρήγας τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ότι Ελληνες έκαψαν τη Σμύρνη.

«Εχει ξεφύγει ο Ερντογάν. Είναι απαράδεκτες οι δηλώσεις ότι οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη. Οι δηλώσεις αυτές δεν βοηθούν στην καλή σχέση με την Τουρκία», τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο epsilontv.

Αναφορικά με τη διαφορετική γραμμή Ευκλείδη Τσακαλώτου και Μαξίμου, ο κ. Ρήγας τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη σύμπλευση με τον υπουργό Οικονομικών.

Ερντογάν: Μην κοιτάτε που μας βγήκε το όνομα, οι Έλληνες φταίνε (vids)

«Δεν υπάρχει κάποιο θέμα Τσακαλώτου. Καθαρή έξοδο θα έχουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πιστοληπτική γραμμή, νέα μέτρα», συμπλήρωσε.

Τέλος, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι θα ήθελε νέα μνημόνια. «Πέντε χρόνια αυτό έκαναν, έφερναν συνεχώς νέα μνημόνια. Εμείς ως κυβέρνηση σε 2 χρόνια βγάλαμε την χώρα από το τέλμα. Μετά την έξοδο, στις 20 Αυγούστου, θα έχουμε παρεμβάσεις τόσο στη φορολόγηση, όσο και στο κατώτατο μισθό», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις